ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ στο www.INSURANCE DAILY.gr

30/12/2016

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ στο www.INSURANCE DAILY.gr

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική και η Focus Brokers ήταν εκεί όταν τους χρειάστηκα

 

 

Το ID δημοσιεύει επιστολή από ασφαλισμένη που το οίκημά της υπέστη σοβαρές ζημιές από πλημμύρα στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής.

 

Προς Υδρόγειο Ασφαλιστική (υπόψη των Αναστάσιου και Παύλου Κασκαρέλη) και Focus Μεσίτες Ασφαλίσεων (υπόψη Καρούσου Άγγελου)

 

Σταμάτα Αττικής Οκτώβριος 2016

 

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα σύνολο παραγόντων που συνέδραμαν ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η αποζημίωσή μας από την καταστροφική πλημμύρα που βιώσαμε τον Ιούνιο 2016 σε ταχύτατο χρόνο και κατά τον βέλτιστο τρόπο. Με αναγωγική σειρά, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι η συμπεριφορά του υπεύθυνου πραγματογνώμονα κύριου Καρυπίδη ήταν άψογη.

 

Η επικοινωνία μας κατ’ οίκον ήταν τακτικότατη και αυτό διευκολύνθηκε πολύ από την χρονική ευελιξία του. Επιπλέον, καθώς ήταν ιδιαιτέρως αναλυτικός και λεπτομερής, μας βοήθησε ουσιαστικά στην διεκπεραίωση του τεράστιου όγκου πληροφοριών που έπρεπε να συλλέξουμε.

 

Ωστόσο, ομολογουμένως τον καταλυτικό ρόλο στην διαχείριση αυτού του δυσάρεστου συμβάντος κατείχε η εξαιρετική αντιμετώπισή του από την ασφαλίστριά μας Βάλια Παγουλάτου και τον ιδιοκτήτη της FOCUS ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, Άγγελο Καρούσο.

 

Μαζί ως ομάδα αντιμετωπίσαμε με τον δυνατόν αποτελεσματικότερο τρόπο μια πρωτοφανή πλημμύρα, η οποία είχε ως συνέπεια αδιανόητες καταστροφές που κανείς εξ’ ημών δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Παρ’ όλ’ αυτά το επίπεδο συνεργασίας και η διάθεση να μας καθοδηγήσουν ήταν υπόδειγμα επαγγελματισμού.

 

Από το πρώτο κιόλας λεπτό η κυρία Παγουλάτου στάθηκε δίπλα μας βιώνοντας κάθε τραγική στιγμή και συμμετέχοντας ενεργητικά με την παροχή οδηγιών για ένα τεράστιο πλήθος ζητημάτων που προέκυπτε καθημερινά επί ενάμιση μήνα έως να ολοκληρωθεί η δική μας αποτίμηση του κόστους. Η παρουσία της ήταν πολύτιμη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κι ειλικρινά αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται, αλλά κι ούτε μπορεί να αποτιμηθεί μέσω ενός συμβολαίου. Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τη συνδρομή του κυρίου Καρούσου, ο οποίος προσπαθούσε πάντα επιτυχώς να προβάλλει την κοινή λογική, να επιβάλλει την ψυχραιμία και να διευθετεί ένα πλήθος ιδιαίτερων και λεπτεπίλεπτων ζητημάτων.

 

Τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον τελικό παράγοντα, ο οποίος υπήρξε κι ο αποδέκτης όλων αυτών των αιτημάτων. Η ασφαλιστική μας εταιρεία ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, η συνεργασία με την οποία και στο παρελθόν είχε αποδειχθεί εξαιρετική, δικαίωσε για άλλη μια φορά την επιλογή μας αλλά και την φήμη της.

 

Καταρχάς μας έδειξε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο, ασυνήθιστο για τα δεδομένα μιας μεγάλης εταιρείας. Ανταποκρίθηκε αμεσότατα στο αίτημά μας να προκαταβληθεί ένα ποσό έως ότου να οριστεί η τελική αποζημίωση, καθότι οι αποψιλωτικές εργασίες είχαν πολύ μεγάλη κοστολόγηση.

 

Η τελική αποζημίωση πραγματοποιήθηκε σε ταχύτατο χρόνο, αναλογιζόμενοι πάντα το τεράστιο μέγεθος της καταστροφής και του ‘νεκρού’ μήνα Αυγούστου. Αυτό μας επέτρεψε να εκκινήσουμε πολύ γρήγορα τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών πριν καν έρθει ο χειμώνας, όπου όλα θα ήταν αντικειμενικά πολύ πιο δύσκολα.

 

Τελικά ευελπιστώ ότι με την αρωγή όλων των ανωτέρω προαναφερθέντων παραγόντων, θα επιστρέψουμε σύντομα στους φυσιολογικούς ρυθμούς μας. Και φυσικά η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν θεωρείται δεδομένη. Συνεπώς επιθυμώ με όλη μου την καρδιά να συνεχίσω να συνεργάζομαι τόσο με την ασφαλίστριά μου και το γραφείο της, όσο και με την ΥΔΡΟΓΕΙΟ και μάλιστα επεκτείνοντας το συμβόλαιό μου.

 

Με εκτίμηση και ειλικρινείς ευχαριστίες,

 

Παναγιωτοπούλου Μαρία

 

Ακολουθεί η επιστολή της Focus Brokers

 

ydrogeios_1

 

Πηγή: VOICE